021.423.22.45

Rubin 2000
Trodat Royjet Trotec Rowmark Horray Studex
RECOMANDAM
Home Despre noi Comenzi Parteneri Stiri & Noutati Cariere Contact

Echipamente laser Trotec


Rubin 2000 este unicul distribuitor al echipamentelor Trotec pe teritoriul Romaniei inca din anul 2008.
Trotec, companie din grupul Trodat, este unul dintre liderii mondiali care produc echipamente laser pentru o multitudine de aplicatii de la gravarea si decuparea laser pana la marcarea industriala. Echipamentele Trotec se diferentiaza prin calitate, fiabilitate si inovare.

Rayjet Laser

Rayjet Laser


RayJet este un concept nou pentru sistemele laser cu ajutorul caruia puteti grava, decupa si marca o gama larga de materiale.
Cu Rayjet beneficiati de noi oportunitati pentru afacerea dumneavoastra extinzandu-va astfel perspectivele asupra optimizarii acesteia.

Mai multe informatii
Laser Speedy 100 / Speedy 100 R

Laser Speedy 100 / Speedy 100 R


Speedy 100 si Speedy 100R sunt cele mai rapide echipamente laser CO2 de start-up care va ajuta considerabil in dezvoltarea afacerii Dumneavoastra. Comandati un echipament standard si puteti sa-l upgradati in orice moment.

Mai multe informatii
Laser Speedy 300

Laser Speedy 300


Speedy 300 CO2 Trotec este un echipament laser plan in clasa Premium. Acest echipament plan se foloseste atat ca un gravator, cat si ca un echipament laser de decupare. Cu un design inovativ si componente de cea mai buna calitate, Speedy 300 se impune pe piata sistemelor laser ca fiind un echipament de inalta precizie ce sporeste considerabil gradul de productivitate.

Mai multe informatii
Speedy 300 Flexx

Trotec Speedy 300 Flexx


Speedy 300 Flexx reprezinta apogeul flexibilitatii si este produsul de baza, asa-numitul "produs emblematic". Avand o masa de lucru cu o suprafata de 1090 * 890 * 590 mm, cu 5g acceleratie si 355 cm/s pentru aplicatiile CO2 si 200 cm/s pentru cele pe laser, Speedy 300Flexx devine, de departe, cel mai rapid plotter din gama sa. Speedy 300 Flexx reuseste sa reduca enorm costurile afacerii si sa asigure, in acelasi timp, o productie calitativa intr-un timp scurt.

Mai multe informatii
Laser Speedy 500

Laser Speedy 500


Speedy 500 este sistemul potrivit de gravare pentru cei ce au nevoie de o procesare rapida pentru volume si/sau suprafete mari de materiale. Este cel mai productiv sistem din clasa lui , iar suprafata de lucru de 1245 mm x 710 mm furnizeaza suficient spatiu de lucru pentru cele mai multe formate standard ce se folosesc astazi.

Mai multe informatii
Echipamente de marcare industriale - Galvo LASER

Echipamente de marcare industriale - Galvo LASER


Echipamente de marcare industriale cu productie si flexibiliate mare

Mai multe informatii
Echipamente de exhaustare - Admos

Echipamente de exhaustare - Atmos


Un sistem de exhaustare si este necesar pentru a garanta curatarea oricarei operatiuni laser.

Mai multe informatii
Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati   departamentul de vanzari
Copyright © Rubin 2000. Toate drepturile rezervate

Termeni si conditii

Politica de confidentialitate

Proiect realizat de NetDesigner